Despre noi

Noi suntem ASOCIAȚIA SEMPER MUSICA!

Existăm din 2013 și aria noastră de activitate este în principal, prevenirea infecției HIV în rândul liceenilor de la nivel național. În afară de această direcție, suntem interesați de proiectele de cooperare internațională, proiectele care prin activitățile propuse reduc nivelul de discriminare al grupurilor vulnerabile, inițiativele care promovează voluntariatul și implicarea în comunitate a tinerilor. Până în prezent, Asociația Semper Musica a informat legat de protecția împotriva HIV peste 45.000 de adolescenți și tineri de la nivel național.

În județul IAȘI lucrăm cu Consiliul Județean al Elevilor IAȘI, Direcția de Sănătate Publică IAȘI și SSMI – Societatea Studenților Mediciniști Iași.

VIZIUNEA noastră (revizuită în iunie 2021 cu ocazia proiectului “Servicii din Norvegia pentru tinerii din România-PILOT”)

O societate fără cazuri noi de HIV în rândul tinerilor, în care discriminarea persoanelor seropozitive nu există

MISIUNEA noastră (revizuită în iunie 2021 cu ocazia proiectului “Servicii din Norvegia pentru tinerii din România-PILOT”) 

Luptăm pentru acces liber al tinerilor la educație și protecție pentru prevenirea HIV și împotriva discriminării persoanelor sero+

Valorile noastre (revizuite în iunie 2016 cu ocazia proiectului Learning from the Best – a Swiss-Romanian cooperation project)

INOVARE
– Aducem noutate în comunitățile în care lucrăm

DIVERSITATE
– Te primim cu brațele deschise. Vino așa cum ești

RESPONSABILITATE și CALITATE
– Ești responsabilitatea noastră. Suntem responsabilitatea ta

IMPLICARE și ACȚIUNE
– Tinerii creează viitorul

1 Comment

Add yours →

  1. Diaconu Vladut Cosmin

    30/03/2023 — 1:28 pm

    E bine sa le folosesti

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.